z1 zaglavlje2
 
         
  PET TAXI - PREVOZ KUĆNIH LJUBIMACA   
         
 
pettaxi

Želite sa svojim kućnim ljubimcem hitno kod veterinara, na aerodrom, na godišnji odmor, posjetu prijateljima ili na neko drugo mjesto. Standardne taxi službe nerado primaju putnike sa kućnim ljubimcima ili ih uopšte ne žele primiti u svoje vozilo.

     
  Vaš kućni ljubimac treba tek da doputuje do Vaše kuće a nemate vremena da sami putujete po njega ili ne vozite automobil, a nemate ni dovoljno znanja i iskustva da izaberete zdravog i pasminski kvalitetnog budućeg najboljeg prijatelja . Ne želite da u Vašem automobilu ostane neprijatan miris i da Vas oštećeni tepisi i tapacirunzi stalno podsjećaju na prvo putovanje Vašeg kućnog ljubimca. U autobusima uopšte nije dozvoljen prevoz životinja u prostoru za putnike a transport u prtljažniku redovno dovodi do trauma, prevelika vrućina ili hladnoća pogubno djeluje na zdravlje redovno mladih pasa ili mačaka. Neadekvatan prevoz redovno dovodi do stresa koji uzrokuje pad imuniteta i posljedice su najčešće tragične a Vaš san o uživanju sa kućnim ljubimcem postaje najgora mora . Da izbjegnete neugodnosti i osigurate brz i siguran prevoz pozovite PET TAXI: Posebno opremljenim vozilima po pristupačnim cijenama prevest ćemo Vas i Vašeg ljubimca na bilo koju destinaciju u gradu, Bosni i Hercegovini ili u inostranstvo.
         
 

Prevoz u gradskoj zoni (Sarajevo) -12 KM. Ostale usluge se naplaćuju po 0,5 KM po pređenom kilometru. Za međudržavni prevoz cijena usluge prevoza se povećava za visinu naknada za korištenje auto-puta i tunela. Svu potrebnu dokumentaciju za međudržavni promet životinja dužan je obezbjediti vlasnik životinje.

         
         
info
+387 62 856 444
 
rezervacije i
smještaj
+387 62 857 222
 
mail
vombosnia
petprodavnica
pettaxi
bh
eng

Naslovna strana O NamaPet infoPet taxiCijeneDrugi o nama Rezervacija ProdavnicaKontakt